Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/135079.cloudwaysapps.com/uchpjchfcm/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Käyttöehdot - cloud.maybeauty.com

Käyttöehdot

Tilauksen peruuttaminen tai muuttaminen

Jos haluat peruttaa tai muuttaa tilausta, ota yhteyttä asiakaspalveluun välittömästi. Voit tehdä tämän siirtymällä tämän sivun alareunaan ja valitsemalla Ota yhteyttä.

TÄRKEÄÄ: Muistathan ilmoittaa tilausnumerosi viestin yhteydessä!

Tilauksia voidaan peruuttaa tai muuttaa vain, jos logistiikkayrityksemme ei ole käsitellyt niitä. Huomioithan, että ennen klo 11.00 saapuneet tilaukset lähetetään samana päivänä.

Toimitus

Kaikki paketit lähetetään postitse ja saapuvat yleensä 2-8 arkipäivän kuluessa. Kaikki tilaukset, jotka tehdään ennen klo 11.00, lähetetään samana päivänä suoraan varastostamme.

Normaalisti tilaukset toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Suurten tilausten osalta postipalveluntarjoaja antaa neuvoja siitä, mistä Postin toimipisteestä voit noutaa pakettisi.

MayBeauty vastaa kaikista menetyksistä tai vahingoista, jotka saattaavat aiheutua toimituksissa toimitusosoitteeseesi. MayBeauty ei kuitenkaan vastaa tuotteen menetyksistä tai vahingoista tuotteita palauttaessa. Nämä vahingot ovat lähettäjän kustannuksella.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutavat

MayBeauty hyväksyy maksutavaksi luottokortit (suojataan Braintree palveluntarjoajalla), Klarna-laskulla ja PayPal-tilillä.

60 päivän rahat takaisin-takuu

Jos et ole tyytyväinen tuotteillamme saatuihin tuloksiin, tarjoamme rahat takaisin-takuun.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro mikset ole tyytyväinen tuotteeseen. Mielellämme autamme sinua. Ottaaksesi yhteyttä menethän sivun ala-laitaan ja klikkaa Ota Yhteyttä. 

Palautukset

Yksityishenkilöillä on oikeus peruuttaa ostos 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa pakkauksen ollessa ehjä ja avaamaton.

Ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@cloud.maybeauty.com ennen tuotteen palauttamista.

Hyväksytyt palautukset hyvitetään 15 työpäivän kuluessa. Kaikki takaisinmaksut suoritetaan ilmoitetulle henkilökohtaiselle tilille. Korttimaksujen yhteydessä rahat palautetaan kortille (eli korttiin liittyvään tiliin), jota käytettiin ostaessa.

Tietosuoja ja Turvallisuus

Noudatamme henkilötietolain (PUL) sääntöjä. Tilaamalla tuotteita suostut tietojesi tallentamiseen. Käytämme henkilötietojasi vain, jotta voimme täyttää sitoumuksemme ja kommunikoimaan kanssasi. Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään antamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimi, osoite, sosiaaliturvatunnus, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana (valinnainen). PUL antaa sinulle oikeuden tutustua sinuun tallennettuihin tietoihin ja jos tiedot ovat virheellisiä, puutteellisia tai merkityksettömiä, voit pyytää tietojen oikaisua tai poistamista.

Petoksen yritys

Kaikki petolliset liiketoimet ilmoitetaan poliisille.

Ikäraja tilatessa

Alaikäraja tilatessa MayBeauty LTD:ltä on 18-vuotta. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan tai holhoojan lupa, jonka nimissä tilaus tulee myös tehdä. 

Alennuskoodit

Vain yhden alennuskoodin käyttö on mahdollista per tilaus. Alennuksia ei voi liittää tilaukseen jälkikäteen. 

Muutokset ja ehdot

Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja ostoehtoja.

Ylivoimaiset esteet

MayBeauty ei ole vastuussa mistään ennakoimattomista olosuhteista. 

© All rights reserved. MayBeauty is a trading name of MayBeauty LTD. Registered in Malta.
Registered office: Abacus Business Centre, Level 1, Dun Karm Street, Birkirkara, MALTA
Company registration number: C 79066.

Up